جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
ما را به اشتراک بگذارید

انواع جنس کیسه پارچه ای

انواع جنس کیسه پارچه ای

در این مقاله چه میخوانیم

جنس کیسه پارچه ای یکی از مواردی است که به هنگام سفارش دادن یا خرید کیسه باید به آن دقت کرد. وقتی اسم کیسه خرید آورده می شود ذهن ما به طور ناخودآگاه به انواع کیسه های پلاستیکی فکر می کند. مخصوصا اگر خرید مواد غذایی باشد اولین انتخا کیسه پلاستیکی است. اما اگر با ذهنی باز تر بیندیشیم می بینیم که گزینه های زیادی داریم. از کیسه های پارچه ای گرفته تا کاغذی و پلاستیک و هر کدام نیز انواع مختلفی دارند.

به همین دلیل برای خرید انتخاب های زیاد یجلوی رو یشما هستند که هر کدام مزایا و مضرات خود را دارند. کیسه هایی که قالب استفاده مجدد هستند، تاثیرات مخرب کمتری بر محیط زیست دارند. به همان نسبت پلاستیک هایی که به میزان انبوه تولید و مصرف میشوند و روزانه تعداد زیادی از آنها وارد محیط زیست می شود، برای طبیعت زیان بار هستند. بنابراین استفاده از کیسه های قابل تجزیه و قابل استفاده مجدد باعث می شود طبیعت دوستانه تر رفتار کنیم و مراقب محیط زندگی مان باشیم. پس انتخا کیسه های پارچه ای بسیار مناسب و طبیعت دوستانه است.

کیسه های پارچه ای

مواد تشکیل دهنده کیسه های پارچه ای زیست تخریب پذیر هستند برای همین به راحتی تجزیه می شوند و آسیب بسیار کمتری نسبت به پلاستیک روی محیط زیست می گذارند. این کیسه ها را می توان برای مدتی طولانی استفاده کرد و برای حدود چندین سال می توان بدون تخریب شدن از آنها استفاده کرد. به همین دلیل نیازی نیست این کیسه ها به صورت روزانه تعویض شوند و یکی بار مصرف نیستند پس فرایند تولید آنها به محیط زیست آسیب کمتری خواهد زد و نیاز نیست در تعداد بسیار انبوهی تولید شوند.

مواد تشکیل دهنده این کیسه های پارچه ای کاملا طبیعی و قابل بازیافت هستند و این موضوع باعث میشود که مواد مورد نیاز برای تولید آنها و انرژی مورد نیاز کمتر باشند. به طور کلی می توان گفت در کشور ما یاران از کیسه های پارچه ای در بسیاری از فروشگاه های پوشاک استفاده می شود و به مشتریان عرضه می شود ولی استفاده از آنها در خرید مواد غذایی یا بسته بندی در حال افزایش است و روند روبه رشدی دارد. این موضوع نشان میدهد که فارغ از جنس کیسه پارچهای، مردم ما به فکر کمک به محیط زیست هستند.

به دلیل تقاضای روزافزون و مزایای زیاد کیسه های پارچه ای، تولید کنندگان بیاید در این صنعت مشغول به کار شدند و از این کیسه ها به عنوان ابزاری برای تبلیغات استفاده می شود. برای همین شما نیز می توانید از جنس مورد نیاز خود با لوگو و برند خود کیسه های تبلیغاتی سفارش دهید و از آنها استفاده کنید و به مشتریان خود عرضه کنید. این کیسه های مدل ها و طرح های مختلفی دارند همچنین جنس کیسه پارچه ای نیز بسته به نیاز تقاضا کننده متفاوت است. تفاوت دیگر در نحوه تولید آنهاست که یه دوختی هستند یا پرسی. همچنین انواع کیسه های بند دار، زیپ دار، دسته موزی و … نیز وجود دارند. البته روش های چاپ نیز متفاوت هستند.

مواد تشکیل دهنده و جنس کیسه پارچه ای

کیسه ای پارچه ای از هر نوعی که باشند قابل تجزیه هستند و مقاومت بالایی دارند و می توان برای تعداد دفعات زیادی از آنها استفاده کرد. بنابراین کیسه های پارچه ای به دلیل تشکیل شدن از مواد  طبیعی می توانند بسیار مفید باشند و استفاده از آنها با مزایای بسیاری همراه است.

در ادامه به موادی می پردازیم که در انواع جنس کیسه پارچه ای استفاده شده اند:

1. کیسه های نخی و پنبه ای

قدیمی ترین نوع فیبر طبیعی برای تولید پارچه می باشد که قاعدتا برای تولید کیسه های پارچه ای نیز استفاده می شود. کیسه های ساخته شده از پنبه وزن کمی دارند و سبک هستند و می توانند مصرف زیادی داشته باشند. این کیسه ها می توانند کاملا آلی باشند و به راحتی زیست تخریب پذیر باشند. پنبه با وجود اینکه از منابع زیاد استفاده می کند تا رشد کند، می توان از آن برای دفعات بسیار بالا در حدود 100 بار استفاده کرد و به همین دلیل می توان با استفاده زیاد اثر محیط زیست آن را خنثی کرد.

2. کیسه های کنفی

کنف یک نوع فیبر است که از گیاهی با نام کنف تولید می شود. فیبر کنف یک جایگزین فوق العاده برای کیسه های پلاستیکی می باشد. به دلیل مقاومت بیشتری که کیسه های کنفی نسبت به کیسه های پنبه ای دارند، می توان برای خرید های سنگین و حمل وسایل با وزن بالا استفاده کرد. کیسه های کنفی را میتوان به راحتی در ماشین لباسشویی شست و شو داد و نیازی نیست نگران خراب شدنشان باشیم.

برای همین است که می توان در دفعات بسیار بالایی مثل صد ها بار از آنها استفاده کرد و نگران تخریب شدنشان نباشیم. گیاه کنف برای رشد و به میزان آب کمی نیاز دارند و یک جریب کنف می تواند حدود 6 تن فیبر کنف تولید کند.برای هنی انرژی مصرف شده در تولید کناف بسیار کمتر از انرزِ مصرف شده در تولید پنبه است.

تنها ایرادی که کیسه های پارچه ای کنفی و به طور کلی فیبر کنف دارد این است که در بسیار از مناطق دنیا انی گیاه قابل کشت نیست و به همین نیاز به وارد کردن آن از جاهای دیگر است.

3. کیسه های جوت

جوت چیست؟ جوت یک ماده ارگانیک است که به طور عمده در بنگلادش و هند رشد و پرورش می یابد. این گیاه به آب کمی نیاز دارد تا بتواند رشد کند و همچنین می تواند در زمین هایی رشد کند که بایر هستند. این گیاه میتواند زمین های بایر را احیا کند و به دلیل سرعت بالایی که در جذب دی اکسید کربن دارد، می تواند مقدار زیادی از دی اکسید کربن را کاهش دهد.

یکی از بهترین گزینه ها در جنس کیسه پارچه ای، جوت است. تاثیر محیط زیست یا که جوت بر طبیعت می گذارد بسیار کمتر است و به همین دلیل و همچنین زیست تخریب پذیری آن می تواند گزینه ای عالی برای تولید کیسه های پارچه ای باشد. کیسه های جوت نیز به دلیل دوام بسیار بالایی که دارند می توانند در حمل بار های سنگین به کار بروند. این کیسه ها قیمت بایر کمتری دارند. ولی مقاومت در برابر آب در آن به صورت طبیعی کم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: داده های محافظت شده