جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
ما را به اشتراک بگذارید

مشکلات کارگاه چاپ

مشکلات کارگاه چاپ

در این مقاله چه میخوانیم

مشکلات کارگاه چاپ مواردی می باشند که در ابتدای ورود به این صنعت باید حتما در نظر گرفته شود. در این مطلب شما قرار است از برخی از مشکلات چاپ انواع کیسه ها در کارگاه های چاپ اطلاع پیدا کنید

به طور کلی مشکلاتی که برای چاپ گران به وجود می‌آید بعد از مدتی با بدست آوردن تجربه توسط چاپگران کمتر می شود و به این صورت این مشکلات کمتر چاپگران کارگاه های چاپ را اذیت می کند و انجام فعالیت چاپ را برای چاپگران آسان تر می کند.

پیشنهاد می کنید از صفحهی چاپ کیسه پارچه ای دیدن فرمایید.

اما این مشکلات هنگام شروع کار میتواند بسیار آزار می باشد پس بهتر است که قبل از شروع کار با بعضی از مشکلات آشنا شوید.

به طور کلی چاپ سیلک نوعی چاپ محصوب می شود که در آن می توان عمل چاپ را روی مواد مختلفی انجام داد از جمله این مواد پارچه ، فلر و غیره می باشد.

اما این نکته فراموش نکنید که برای چاپ بر روی هر کدام از این موارد نیاز به تخصص خاص خودش است. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که اکثر کارگاه های چاپ فقط چاپ بر روی نایلون های و ساک دستی ها را انجام می دهند و برای چاپ بر روی فلزات باید کارگاه هایی را پیدا کنید که عمل چاپ برروی فلزات را انجام م یدهد. 

باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که برای چاپ رنگ های مختلفی استفاده می شود که هر رنگ قابلیت خاص خودش را دارد و تخصص خاص خودش را می طلبد. به طور معمول رنگ های مختلفی که برای چاپ استفاده می شوند ویژگی های خاص خودشان را دارند.

مشکلات کارگاه چاپ در ساخت شابلون

خرید انواع شاپلون برای انجام عمل چاپ یکی و اصلی ترین مشکل کارگاه های چاپ که به تازگی کار خود را شروع کرده اند می باشد. برای ساخت شابلون مناسب باید مراحلی طی شود از جمله این مراحل فنر کردن توری می باشد که ابد مانند یبل محم شود و دارای خاصیت کشسانی می باشد. پس از آن کشیدن لاک برروی توری می باشد. به طور کلی لاک ها از سه قسمت تشکیل شده اند. در ابتدای کار خود لاک قرار دارد که دو بطری نیز در کنار آن قرار داد بطری اول به عنوان حساس کننده و بطری دوم به عنوان سخت کننده قرار دارد. از سخت کننده در موارد مورد نیاز پس از ساخت شابلون استفاده می شود که نباید در طول ساخت شابلون  سخت کننده استفاده شود.

ولی باید از حساس کننده به نسبت های درستی در لاک ها استفاده شود. بیشتر مشکلاتی که در چاپ طرح برروی کیسه ها ایجاد می شود بیشتر به دلیل نسبت های غلطی است که در حساس کننده مورد استفاده قرار می گیرد. نسبت هایی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد نسبت 1 به 7 یا 1 به 10 می باشد یعنی به ازای هر 10 واحد لاک باید 1 واحد حساس کننده به محلول باید اضافه شود.

در ابتدای کار باید محلول لاک را با حساس کننده ترکیب کنید سپس ترکیب مورد نظر را بصورت کاملا یکنواخت برروی شابلون قرار دهید بعد از این قسمت شابلون را در جای تاریک قرار دهید تا محلول مورد نظر برروی آن خشک شود بعد از آن محلول خشک شده را می توانید برروی میز نور قرار دهید.

به میزان محلول حساس کننده همیشه دقت کنید زیرا اگر حساس کننده را به میزان کمی استفاده کنید باید زمان نور دهی را بسیار بیشتر کنید و اگر حساس کننده را به میزان زیادی استفاده کنید زمان نور هدهی بسیار کم می شود . هر کدام از این زمانها که کم یا زیاد می شود به تنهایی در کیفیت کار نهایی بسیار تاثیر داد.

البته باید به این نکته نیز توجه کنید که زمان نوردهی به ترکیب خشک شده در شابلون به میزان و شدت نور در میز نوردهی نیز بسیار بستگی دارد. که می توان این گونه گفت که بر اساس کار میزان نوردهی متفاوت می باشد و عملا نور دهی به ترکیب خشک شده یک عدد است که براساس تجربه می باشد.

جدا از این موارد بهتر است برند لاکی که برای چاپ مورد استفاده قرار می دهید را تغییر ندهید و این که میزان حساس کننده ای که مورد استفاده قرار می دهد را هم همیشه به یک میزان ثابت بگیرید تا درگیری با سفارش دهنده بابت کیفیت کار پیدا نکنید.

حال زمان کار اصلی رسیده است در این موقع شما باید با نور دهی به شابلون متوجه بشید که چه زمانی بهترین زمان برای نور دهی می باشد و طرح شما به خوبی باز می شود و به عدد زمان طلایی خودتان در ساخت شابلون خود در کارگاه خودتان رسیده اید.

مشکلات چاپ و هزینه بالای چاپ

بازار رقابتی چاپ سیلک امروزه نسبت به روزهای پیش بسیار تغییر کرده است و با ظهور مارک های مختلف چاپ سیلک تعداد رقبا با قیمت های مختلف به وجود آمده است . به شکلی که برخی از کارگاه ها هیچ هزینه ای بابت چاپ از مشتری خود نمی گیرند در حالی که هزینه ی هزینه توری و غیره را از مشتری بصورت کامل می گیرند و برخی از کارگاه های دیگر نیز هزینه چاپ را از مشتری به صورت کامل دریافت می کنند.

اگر شما بخواهید برای هر طرحی که انجام می دهید یک شابلون بسازید هزینه ی بسیار زیادی بابت ساخت این شاپلون ها باید پرداخت کنید که این مورد حود به تنهایی می تواند بالای سی درصد از هزینه ها را شامل شود به همین دلیل هم باید هزینه ساخت شابلون را از مشتری خود دریافت کنید انجام این مورد باعث می شود شما از رقیب های خود جدا شوید و عملا از بازار رقابتی که در آن بوده اید نیز خارج شوید. برای این که چنین هزینهی سنگینی پرداخت نکنید بهترین راه شستن هر شاپلون پس از انجام عمل چاگ می باشد . بهتر است که با هر توری پاپ بیش از 10 الی 20 طرح مختلف را چاپ کنید تا در هزینهی مصرفی صرفه جویی شود. 

نکته ای که در این امر باید به آن توجه کنید شستشوی شاپلون است که باید اگر درست انجام نشود باعث می شود کار بسیار سخت و طاقت فرسا شود. برای شستشوی شابلون ابتدا بلافاصله پس از چاپ رنگ را از شابلون بهتر است خارج کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: داده های محافظت شده