روانشناسی رنگ ها یکی از موضوعات قابل بحث در انتخاب رنگ برای چاپ کیسه پارچه ای است. اگر یک برند دارید و رنگی می خواهید برای آن انتخاب کنید یا اینکه به دنبال انتخاب رنگ کیسه پارچه ای هستید تا سفارش خود را نهایی کنید، می توانید به مقاله دیگر ما در مورد عواملی که باید در انتخاب رنگ به آنها توجه کنید نیز سری بزنید.
پیشنهاد می شود برای کسب اطاعات بیشتر در مورد سایز محصولات از صفحه چاپ کیسه پارچه ای دیدن فرمایید
آیا تابحال احساس کرده اید که رنگ ها روی روحیه و احساساتتان تاثیر می گذارند؟ برای مدتی طولانی است که افراد زیادی از بین طراحان و هنرمندان از روانشناسی رنگ در کارهای خود استفاده می کنند. رنگ یک ابزار ارتباطی قدرتمند است و حتی می تواند بر روی فیزیولوژی و واکنش های بدن نیز تاثیر دارد.
روانشناسی رنگ های مختلف
در این قسمت به معنای هر رنگ و روانشناسی آن می پردازیم تا شما را در انتخاب هر چه بهتر رنگ برای چاپ یاری کنیم.
1. رنگ قرمز
قرمز یکی از رنگ های اصلی است. رنگ هایی مثل قرمز توجه افراد راب ه خود جذب می کنند. رنگ قرمز با اشتیاق، هیجان، خطر، انرژی همراه است. این رنگ بیشتر از هر رنگ دیگری توجه را به خود جذب می کند.
2. رنگ زرد
رنگ زرد ما را به یاد آفتاب و خورشید می اندازد. زرد احساس خوشبختی، مثبت اندیشی و خوش بینی را القا می کند. روشن ترین رنگ در طیف رنگ ها رنگ زرد است. این رنگ نشان دهنده تازگی، خلاقیت و ابتکار است و در بسیاری از شرکت ها با همین پیام استفاده می شود. این رنگ افراد را به کنار گذاشتن روش های کسل کننده و به خرج دادن ابتکار دعوت می کند. این رنگ طبق مطالعات انجام شده با نیم کره چپ مغز در ارتباط است.
3. رنگ نارنجی
رنگ نارنجی نشانی ار خلاقیت، ماجراجویی، اشتیاق، تعادل و موفقیت می باشد. این رنگ از ترکیب شدن قرمز و زرد به وجود می آید. نارنجی بنابر این ماین رنگ قرمز و ززرد قرار می گیرد. نارنجی حس جوانی، اثبات و ارتباط را نتقل می کند. این رنگ برون گرایی را تقویت می کند و افراد را برای گذشتن از محدودیت ها تشویق می کند. انرژی رنگ قرمز و شادی رنگ زرد چیزهایی هستند که در رنگ نارنجی نیز وجود دارند.
4. رنگ صورتی
صورتی همیشه به عنوان یکی از ملایم ترین و متناقض ترین رنگ هاش ناخته می شود. رنگ صورتی حول محور معصومیت، ناپختگیف بازیگوشی و عشق بی قید و شرط می چرخد. از این رنگ در برند های مخصوص بانوان بیشتر استفادع می شود. این رنگ نشان دهنده حالت ملایمی از دوست داشتن است.
5. روانشناسی رنگ آبی
آب یکی دیگر از رنگ های اصلی است. این رنگ در نقطه تضاد با رنگ قرمز قرار دارد. خصوصیاتی مانند صلح، ارامش، اعتماد و هماهنگی با دیدن رنگ آبی به یاد شما می آیند. اگر از شما بخواهند صحنه ای آرام را تصور کنید به احتمال زیاد تصوصری به ذهن شما می اید که رنگ ابی در ان غالب است. این رنگ به این معنی است که شخصی به دنبال معنا و هدف برای زندگی است و به صداقت خود پایبند می باشد.
6. رنگ سبز
رنگ سبز رنگ پول است. این رنگ همپنین رنگ طبیعت هم هست. این رنگ معانی ای مثل رشد، سلامت، سخاوت را القا می کند. از رنگ سبز در سازمان های بیمه و سلامت بسیار استفادع می شود چراکه سلامتی را القا می کند. این رنگ در روانشناسی مفهومی نزدیک با حسادت دارد. سبز رنگی نشاط اور و ارام است. این رنگ نیز مثل رنگ نارنجی نشان دهنده ارتباط است. سبز به دلیل مربوط بودن به طبیعت به معنای بازگشت به ریشه اولیه و صلح و ارامش درونی نیز هست.
7. روانشناسی رنگ بنفش
رنگ بنفش یکر نگ سلطنتی به حساب می آید. این رنگ با اشرافی گری، قدرت، تجمل و معنویت ارتباط نزدیکی دراد. حس قدرت و تجمل موجود در رنگ بنفش مربوط به تشکیل شدن ان از رنگ قرمز است. و ابی موجود در ان نیز ارامش و ثبات را نشان می دهد و این دو در ترکیب با هم نشان خرد هستند.
8. رنگ قهوه ای
رنگ قهوه ای رنگ خاک، چوب و تنه درختان می باشد. این رنگ طبق نظر روانشناسان با راححتی، امنست و طبیعت ارتباط دارد. این رنگ ما را یاد پدربزرگ های خود می امدازد چون قهوه ای رنگ احترام است. بیشتر مردم در کنار افرادی که رنگ قهوه ای را دوست دارند یا از ان استفاده می کنند احساس امنیت دارند. این رنگ نشان دهنده جدیت و حمایت است. افرادی که از رنگ قهوه ای استفاده می کنند معمولا گوشه گیر هستند و به دنبال جلب توجه نیسند. این افراد معمولا محتاط تر از بقیه نیز هستند.
9. رنگ سفید
رنگ سفید نماد پاکیزگی، فروتنی، بی گناهی، سرما و آرامش است.این رنگ بسار خلاقانه است. در لباس های عروس و روچپوش های پزشک ها از رنگ سفید استفاده می شود چراکه این رنگ نماد پاکیزگی و امید است.
10. رواشناسی رنگ سیاه
رنگ سیاه نماد قدرت، ظرافت، راز و رمز است. این رنگ می تواند احساساتی مثل غم و عسبانیت را انتقال دهد. این رنگ تیره ترین رنگ است و ظاهر ی شیک به برند شما می دهد.
11. رنگ خاکستری
این رنگ یک رنگ خنثی است بنا بر این نشان دهنده بی تفاوتی و تعادل می باشد. خاکستری ترکیبی از رنگ مشکی و سفید است. این رنک چشم را خسته نمی کند بنابر این از ان در بسیاری از کسب و کار ها استفاده می شود.
رنگ ها تحریک کننده احساسات هستند و بسیاری از برند و کس بو کار ها برای بازدهی بیشتر و فروش استفاده می شوند. در بازاریابی انتخاب درست رنگ با توجه به پیامی که می خواهید به مخاطبین منتقل کنید بسیار تاثیر گذار است. با استراتژی رنگ ها می توانید مخاطب هدف خود را جذب کنید و آنها را به سمت کسب و کار خود بکشانید. بنابر این مهم است که درک روانشناسی رنگ ها را بلد باشید و از ان برای انتخاب رنگ خود کمک بگیرید.
افرادی که به طوطر حرفه ای بازاریابی می کنند می دانند که رنگ ها روی نحوه رفتار مردم با برند تاثیر بسیاری می گذاریند. بنابر این بهتر است معنی هر ررنگ را بدانیم و انها را در جای درست استفاده کنیم.